Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla en cuartos
- 80 - 90 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 150 g de pimiento rojo en trozos
-
120
g de salsa de tomate
veya 120 g de tomate frito estilo casero - 600 g de patatas peladas y chascadas en trozos
- 400 g de agua
- 1 cucharadita rasa de sal
- 400 g de chicharros limpios (en rodajas de 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 561.6 mg
Alternatif tarifler
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Fabes con pulpo
45min
Pote gallego de repollo
2h 40 min
Marmitako para dos
30min
Patatas mare nostrum
1sa
Pote asturiano
26 Std. 30 Min
Caldo gallego exprés
30min
Sopa de trucha del Órbigo
35min
Sopa de judías rojas
35min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1sa
Guiso marinero
1h 20min
Cocido montañés
14 godz. 20 min