Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 300 g de sepietas limpias
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios
- 600 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras escurridas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 8 rebanadas de pan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 32.11 g
- Karbonhidrat
- 24.84 g
- Yağ
- 13.82 g
- Lif
- 3.49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamares a la mallorquina
1h
Marmitako de caballa
50 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Calamares a la americana
50 Min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Fabes con almejas
30min
Rape en salsa americana
1h
Calamares encebollados
1h