Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 891 mg
Alternatif tarifler
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35 min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Walnut and spinach pesto
5min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Prawn and saffron arancini
25h
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min