Cihazlar ve Aksesuarlar
The best ricotta gnocchi
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
891 mg
Protein
23.6 g
Kalori
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Yağ
18.7 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
11.7 g
Karbonhidrat
41.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Community fave brown rice salad
55 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 h 15 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Creole jambalaya
1 h
French onion pasta
45 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 h
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 h 20 min
Mushroom risotto
30 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Fruity dream
10 min