Uyumlu sürümler
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- boter, voor de vorm
- bloem, voor de vorm
- 300 g boter, in stukken (2 cm)
Aardappelen koken
- 700 g water
- 1200 g aardappelen, klein, stevig, ongeschild
Spelt brooddeeg
- 500 g speltbloem
- 1 ½ tl zout
- ½ blokje verse gist
- 300 g water
Citroenkouglof
- 250 g suiker
-
1
tl huisgemaakte vanillesuiker
veya ½ tl natuurlijk vanille-extract - 1 citroen, enkel de schil
- 1 snuifje zout
- 5 eieren
- 370 g bloem
- 1 zakje bakpoeder (15 g)
- 40 g melk
De dressing voor de aardappelsalade
- 100 g uien, gehalveerd
- 3 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 250 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- 35 g azijn
- 30 g zonnebloemolie
- 1 tl mosterd
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen peper
De rucola-tomaten dip
- 80 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 40 g rucola
- ¼ - ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 300 g roomkaas
Het afwerken van de aardappelsalade, kouglof en brood
- poedersuiker, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 6523 kJ / 1559 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 179 g
- Yağ
- 76 g
- Doymuş Yağ
- 39 g
- Lif
- 11.7 g
- Sodyum
- 1476 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amarant cacao balletjes
Değerlendirme yok
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Değerlendirme yok
Schiacciata met gerookte zalm
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Değerlendirme yok
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Vanillesiroop
30 λεπτ.
Spinazieknoedels in tomatenragout
1hod.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1hod. 20min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 λεπτ.
BBQ-saus
20 λεπτ.