Risotto viola al radicchio e scamorza

Risotto viola al radicchio e scamorza

4.2 9 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di scamorza affumicata a pezzi (2-3 cm)
  • 3 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 45 g di scalogno a metà
  • 230 g di radicchio rosso di Verona a listarelle sottili
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 150 g di vino rosso
  • 1200 g di acqua
  • 1 ½ dado per brodo vegetale
  • 45 g di burro freddo a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 18.5 g
Kalori 2318 kJ / 5541 kcal
Yağ 26 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 65.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...