Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 700 - 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di asparagi, puliti e a tocchetti
- 100 g di Brie a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1895.4 kJ / 453 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 740.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto asparagi e fragole
35 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto con crema di asparagi
50 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min