Risotto al radicchio rosso di Verona
TM5

Risotto al radicchio rosso di Verona

4.5 (427 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 200 g di radicchio rosso di Verona, le foglie lavate e asciugate + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 150 g di vino rosso tipo Valpolicella
  • 800 g di brodo vegetale caldo
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
882 kJ / 441 kcal
Protein
9.3 g
Karbonhidrat
66.3 g
Yağ
15.4 g
Lif
2.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler