Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

4.4 157 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di nocciole sgusciate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale
  • 150 g di Gorgonzola
  • 50 g di latte

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 14.6 g
Kalori 1899 kJ / 454 kcal
Yağ 15.7 g
Lif 2.8 g
Karbonhidrat 67.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...