Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di cipolla
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Kaiser, a cubetti
- 150 g di Taleggio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto alle more
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Risotto al Barolo
30min
Risotto all'Amarone
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto cacio e pere
40min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min