Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2035 kJ / 572 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25min
Pain de mie vapeur sans croûte
3u. 10min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Baguette en épis au sésame
15 godz. 45 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min