Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2035 kJ / 572 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche Nanterre
4h 15min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Briochettes aux pépites de chocolat
4hod.
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min