Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14h 40min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Brioche feuilletée
5 Std.
Brioche feuilletée tressée
17h 45 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min