Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 631.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jambalaya de poulet
40 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Parmentier de canard, oignons et curry
1 Std.
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 Min
Fricassée de poulet
55min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Osso-buco et boulgour
1h 5min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Değerlendirme yok
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1h 5min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1 Std. 20 Min