Cihazlar ve Aksesuarlar
Spring onion pork ribs
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
5 portion
Malzemeler
-
Chinese brown slab sugar85 g
-
vegetable oil15 g
-
pork spare rib cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)1000 g
-
soy sauce, light40 g
-
soy sauce, dark40 g
-
water65 g
-
spring onion 切段(5公分),额外准备装饰用1670 g
-
spring onions cut in thin strips, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
39 g
Kalori
2305 kJ /
551 kcal
Yağ
22 g
Karbonhidrat
37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Our Favourites
28 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hakka Yam Abacus
20 dk
Pork Belly In Shrimp Paste
55 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Braised pork belly
55 dk
Steamed Pork Patty With Rice
25 dk
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Cordyceps Flower Chicken Soup
2sa 5 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk