Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 150 g di Fontina a tocchetti
- 2 rametti di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 4 uova
- 60 g di latte
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pere Abate, sbucciate e a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Crostata salata tricolore
1h 30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Quiche alle cipolle
1h 30min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Quiche salmone e rucola
1h 40min
Quiche radicchio e speck
2h 30 min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min