Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2710 kJ / 647 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Rabarber en gember gin fizz
336sa 10 dk
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Değerlendirme yok
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Rode bietensalade
10 dk
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Koken van speltgraan
Değerlendirme yok
Koken van bulgur
35min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Değerlendirme yok
Koken van langkorrelige bruine rijst
Değerlendirme yok
Confituur van ananas en gember
40min