Zucchini, corn and ricotta pancakes
TM6 TM5 TM31

Zucchini, corn and ricotta pancakes

4.4 (56 değerlendirme)

Malzemeler

Ricotta

  • 1500 g full cream milk
  • 40 g white vinegar
  • ¼ tsp sea salt

Pancakes

  • 310 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
  • 1 spring onion/shallot, white part only
  • 40 g butter, plus extra for frying
  • 170 g self-raising flour
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g buttermilk
  • 2 eggs
  • 130 g fresh sweet corn kernels

Besin Değeri
şuna göre 10 pieces
Kalori
6757.2 kJ / 1608.9 kcal
Protein
56.9 g
Karbonhidrat
165.8 g
Yağ
77.6 g
Doymuş Yağ
44.9 g
Lif
10.7 g
Sodyum
2731.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler