Cihazlar ve Aksesuarlar
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 5 dk
10 pieces
Malzemeler
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 10 pieces
Sodyum
2731.6 mg
Protein
56.9 g
Kalori
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Yağ
77.6 g
Lif
10.7 g
Doymuş Yağ
44.9 g
Karbonhidrat
165.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarian Cooking
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1sa 35 dk
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1sa 20 dk
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 dk
Pumpkin tart
2sa 15 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Risotto verde
45 dk
Fresh tomato tart
40 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Kumara sausage rolls
1sa 15 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk