![Zucchini, corn and ricotta pancakes Zucchini, corn and ricotta pancakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4126E44-E569-46CC-B054-0888D3407E88/Derivates/E5AA6E6E-7F05-4BB7-8742-999CF98DAA74.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ¼ tsp sea salt
Pancakes
- 310 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, white part only
- 40 g butter, plus extra for frying
- 170 g self-raising flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g buttermilk
- 2 eggs
- 130 g fresh sweet corn kernels
- Besin Değeri
- şuna göre 10 pieces
- Kalori
- 6757.2 kJ / 1608.9 kcal
- Protein
- 56.9 g
- Karbonhidrat
- 165.8 g
- Yağ
- 77.6 g
- Doymuş Yağ
- 44.9 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 2731.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apple fritters
1 Std.
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Broccoli mustard pasties
1h 55 phút
Beetroot risotto
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min