Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 890.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto de basilic (TM5/6 Metric)
10min
Crème de tige et fleurettes de chou-fleur
45 min
Sauce soubise
30 min
Chimichurri - Sauce aux herbes argentine
3h 10min
Soupe sucrée ananas, vanille et noisettes concassées
20 min
Sorbet aux pêches et au basilic
10min
Confiture d'oignons
Değerlendirme yok
Sauce soubise
30 min
Paillassons de pommes de terre
35min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Sauce américaine
55min