![Huîtres de Cancale au beurre blanc Huîtres de Cancale au beurre blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbab04af1cff150bb78e1674dbd4b52a/Derivates/7776b4cdb08987a0f20c9e8f6384343fd1a850bd.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 890.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20min
Sorbet aux pêches et au basilic
10min
Banh cuon (crêpes vietnamiennes au porc)
50 min
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1h
Salade de crevettes aux pêches
1h
Soupe de crevettes aux vermicelles
30 min
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3h 30 min
Biscuits glacés aux fraises
2hod. 20min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2 Std.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h