Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 890.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far breton aux pruneaux
1h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Huîtres en gelée citronnée
25 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Poire Belle-Hélène
10 godz.
Moqueca de poisson à la farofa
50 Min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Riz au lait de coco
40min
Sauce dieppoise
35min