Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 La recette complète
- Kalori
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 187 g
- Doymuş Yağ
- 59 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 10001 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moutarde
12 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Crumble pommes-figues
45min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Gelée de raisin
6 godz.
Gâteau de crêpes au saumon mariné, salade de crudités
1 godz. 10 min
Rillettes de pétoncle
50 Min
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Strudel à la saucisse et aux raisins
1 Std. 50 Min
Rillettes de merlu et chorizo doux
12 Std.
Pêche pochée au thym
3h 20min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min