Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 La recette complète
- Kalori
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 187 g
- Doymuş Yağ
- 59 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 10001 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Magret de canard séché aux épices
360h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rognons de veau sauce madère
20min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Crackers aux crevettes
30min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Glace tzatziki
5h
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10 Std. 30 Min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Sorbet à la poire et à la menthe
12h 10min
Confiture de tomates vertes
24h
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20 min.