
Uyumlu sürümler
Pâtes à l'encre de seiche, crevettes et sauce crémée au safran
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'oignons coupés en quatre
- 20 crevettes crues, non décortiquées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la finition
- 1200 g d'eau
- 1 pincée de safran
- 60 g de carotte en morceaux
- du sel
- 1 brin de romarin frais
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti ou linguine à l'encre de seiche
- 200 g de champignons frais en lamelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- brins d'aneth frais pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 430 kcal / 1799 kJ
- Protein
- 30 g
- Yağ
- 14 g
- Karbonhidrat
- 63 g