Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
veya 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 912 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dhal
40min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Paneer
3h 20min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35 min
Korma Paste
1h 15 min
Dal Makhani
1h 15 min
Rotes Linsen-Dal
1h
Orientalischer Brunch
1h 20 min
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Kichererbsen Masala
45min
Linsen Dal mit Bulgur
45min