Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
veya 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 912 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Dal Makhani
1h 15min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1u. 20min
Koriander-Naan
1h 15min
Butter-Paneer-Masala
40min
Paneer
3h 20min
Korma Paste
1h 15min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1h 10min
Kichererbsen Masala
45 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1u.