Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
veya 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 912 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paneer
3h 20min
Korma Paste
1u. 15min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1u. 10min
Butter-Paneer-Masala
40 Min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 Std. 15 Min
Kichererbsen Masala
45 Min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1u. 10min
Dal Makhani
1u. 15min
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Chana Masala
45 Min
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min