Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 20 Zweiglein Koriander, frisch (nur Blätter)
- 350 g Wasser
- 150 g Erdäpfel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 150 g Karotten, in Stücken
- 80 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 150 g Lauch, in feinen Scheiben
- 1 EL Garam Masala
- 1 EL Currypulver
-
1
TL Salz
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Chiliflocken, getrocknet
- 80 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
Teig und Fertigstellung
- 140 g Wasser
- 20 g natives Olivenöl extra
- ½ TL Salz
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
-
1
EL Kreuzkümmel, ganz
veya ½ EL Fenchelsamen - Rapsöl zum Einfetten und Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 492 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 113 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dhal
40 Min
Ras el Hanout
15 Min
Orientalische Falafel Bowl
1 Std. 50 Min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Koriander-Naan
1 Std. 15 Min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1 Std. 45 Min
Korma Paste
1 Std. 15 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1 Std. 25 Min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40 Min
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min