Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 659.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cullen Skink
45 Min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 Std. 30 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min