Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g su
- 2 ¼ - 2 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 45 g labne
- 25 - 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- dereotu, ince kıyılmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuçlu Brokolili Salata
5min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
Değerlendirme yok
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Değerlendirme yok
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
Değerlendirme yok
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 godz. 15 min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizli Toplar
25min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6 Std. 10 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Kuru Fasulye
10h