Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g su
- 2 ¼ - 2 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 45 g labne
- 25 - 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- dereotu, ince kıyılmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Karnabahar Pilavı
10 Min
Havuç Çorbası
35 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Mercimek musakka
2 godz. 20 min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 Min
Sebze Suyu
40 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min