Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g su
- 2 ¼ - 2 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 45 g labne
- 25 - 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- dereotu, ince kıyılmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Domates Çorbası
55 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 Min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25min
Zencefilli Baharat Karışımı
Değerlendirme yok
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Havuç Çorbası
35min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Cennet Çorbası
40 min