Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g şeker
- damla sakızı (yarım nohut büyüklüğünde), bk. öneriler
- 50 g Osmancık pirinci
- 500 g süt, oda sıcaklığında
- 1 yumurta sarısı
- 20 g antep fıstığı, tuzsuz, parçalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1370.6 kJ / 327.6 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 51.3 g
- Yağ
- 10.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 88.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 Min
Damla Sakızlı Muhallebi
2 Std. 20 Min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1 Std. 30 Min
Fındıklı Tahin Pekmez
1 Std. 10 Min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2 Std.
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6 Std. 10 Min
Keşkül
3h 20min
Çikolata Soslu Muhallebi
3h 20min
Çikolata Sosu (Şurup)
20 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4 Std. 15 Min
Temel Muhallebi
15 Min