
Cihazlar ve Aksesuarlar
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
sushi pirinci (bk. Öneriler)350 g
-
su oda sıcaklığında1200 g
-
tuz1 ½ tk
Köri Soslu Kızarmış Tavuk
-
un125 g
-
tuz¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
orta boy yumurta (her biri 53-63 g) çırpılmış2
-
panko (Japon galeta unu)160 g
-
diş sarımsak (sarımsaklar çok büyük ise 3 diş kullanın)5
-
taze zencefil (isteğe bağlı) kabukları soyulmuş, 2 parçaya bölünmüş5 g
-
sıvı yağ25 g
-
soğan küp küp kesilmiş (1-1.5 cm)170 g
-
havuç orta kalınlıkta (çapı yakl. 3 cm), dilimlenmiş (1 cm)120 g
-
köri tozu4 tk
-
sıvı tavuk suyu, ev yapımı (bk. Öneriler)500 g
-
esmer şeker15 g
-
soya sosu (bk. Öneriler)15 g
-
garam masala baharat karışımı½ tk
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), dövülerek inceltilmiş (kalınlık 1 cm), bk. Öneriler4
-
ayçiçek yağı tavukları kızartmak için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
972.2 kcal /
4067.5 kJ
Protein
59.5 g
Yağ
14.7 g
Karbonhidrat
145.4 g
Lif
5.8 g
Doymuş Yağ
3 g
Sodyum
1192.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 dk
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Değerlendirme yok
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 dk
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 dk
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 dk
Peynirli Omlet
15 dk
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 dk
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1sa 45 dk
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4sa