Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2194 kJ / 524 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 620 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h
Power-Quinoa-Salat
45min