Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2421.3 kJ / 578.8 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 43.5 g
- Yağ
- 37.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 603 mg
Alternatif tarifler
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1h 20min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Frittata di agretti
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min