Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a cubetti
- 350 g di radicchio a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1348.3 kJ / 322.3 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 548.6 mg
Alternatif tarifler
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Quiche di spinaci e speck
2h
Lasagne al radicchio
2h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30 min
Torta salata asparagi e provola
1h 30 min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Frittata di agretti
1 Std.
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata porri e bietole
1h 30 min