Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
veya 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
veya 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 874.8 mg
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro
35min
Risotto porri e finocchi
40min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Peposo toscano
1h 30min
Gnudi toscani
40min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
Brak ocen
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Crema di panzanella
40min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Tris di salse per aperitivo
30 Min