Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
veya 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
veya 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 874.8 mg
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro
35min
Crema di panzanella
40min
Sformatini patate e porri
55 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 Std.
Tris di salse per aperitivo
30min
Gnudi toscani
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Paté di fegatini
30min