Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 2 gousses d'ail
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits artichauts
- 500 g d'eau, et de l'eau froide pour les artichauts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Epinards à la crème
25 min
Potée de légumes
1h 30 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40 min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min