Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
veya 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 godz. 20 min
Orientalischer Brunch
1 godz. 20 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Dal Makhani
1 godz. 15 min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 godz. 20 min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1 godz. 20 min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 min
Palak Paneer mit Reis
45 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln
1 Std. 10 Min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 Std. 5 Min