Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
veya 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 godz. 5 min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Walnuss-Pilz-Patties
30min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 Std. 35 Min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Dal Makhani
1hod. 15min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13 Std. 20 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 Min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35 min