Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
veya 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Orientalischer Brunch
1 Std. 20 Min
Korma Paste
1 Std. 15 Min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Palak Paneer mit Reis
45min
Belugalinsen-Lasagne
3u. 35min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1 Std.
Labneh-Bällchen auf Kürbis und Rucola
13 godz. 30 min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13 Std. 20 Min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1 Std.
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min