Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

4.1 13 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 Portionen

Malzemeler

Roti (indisches Fladenbrot)
  • Weizen-Vollkornmehl etwas mehr zum Bemehlen
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    2 TL
  • Wasser
    250 g
Mangold Fenchel Füllung
  • rote Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Ghee (siehe Tipp)
    2 EL
    2 EL Butter
  • frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
    260 g
  • Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
    260 g
  • Salz
    1 TL
  • Chilipulver
    ½ TL
  • Garam Masala
    1 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 801 mg
Protein 18 g
Kalori 2000 kJ / 477 kcal
Yağ 9 g
Lif 17.3 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 80 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...