Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
TM6 TM5

Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

4.1 (12 değerlendirme)

Malzemeler

Roti (indisches Fladenbrot)

  • 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
  • 1 TL Salz
  • 2 TL Olivenöl
  • 250 g Wasser

Mangold Fenchel Füllung

  • 80 g rote Zwiebeln, halbiert
  • 2 EL Ghee, (siehe Tipp)
    veya 2 EL Butter
  • 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
  • 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Chilipulver
  • 1 TL Garam Masala
  • ½ TL Kurkuma, gemahlen

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2000 kJ / 477 kcal
Protein
18 g
Karbonhidrat
80 g
Yağ
9 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Lif
17.3 g
Sodyum
801 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler