Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 10 g extra virgin olive oil
- 40 g unsalted butter, diced
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 60 g dry white wine
- 820 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable, crumbled
veya 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Risotto with Parmesan
40 min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Lasagne Bolognese
2h 30 min
Fresh Pasta Dough
1h
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Tomato Sauce
40 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min