Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)

Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)

4.9 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 40 dk
6 portions

Malzemeler

  • cashews
    5 ½ oz
  • water to soak
Paprika Oil
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • smoked paprika
    1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
  • hoisin sauce
    5 ½ oz
  • miso chickpea (see Tip)
    2 ½ oz
  • veggie tsuyu
    2 ½ oz
  • agave
    1 oz
  • togarashi powder
    1 tsp
Shiitake Dashi
  • water
    50 oz
  • dried shiitake mushrooms thinly sliced
    3 oz
  • kombu (approx. 3-4 large sheets)
    ½ oz
Udon Noodles
  • water
    50 oz
  • extra virgin olive oil to fry
    1 - 2 tbsp
  • tempeh cut into pieces
    6 oz
  • chili crisp oil
    1 tbsp
  • dried udon noodles
    12 oz
  • edible flowers to garnish

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 914.2 mg
Protein 22.8 g
Kalori 2820.3 kJ / 674.1 kcal
Yağ 31.8 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 5.8 g
Karbonhidrat 80.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...