Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gochujang Sauce
- 3 tbsp Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp mirin
- 2 tsp sugar
- 2 tsp roasted sesame seeds
- 1 green onion, thinly sliced on the bias
Bibimbap
- 8 oz sushi rice
- 1 tsp sesame oil
- 3 tbsp soy sauce
- 2 garlic cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
- 32 oz beef stock
- 4 large eggs
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 3 oz snow peas
- 6 oz zucchini, thinly sliced, bias cut
- 2 oz carrot, julienned
- 4 oz napa cabbage, in pieces (¼ in.)
-
16
oz prime ribeye steak, thinly sliced (¼ in.)
veya 16 oz beef tenderloin, thinly sliced (¼ in.) - 4 oz kimchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467.5 kJ / 589.8 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4h 20min
Pan Pizza
1 Std. 30 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Chicken Mole
50 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min