
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gochujang Sauce
- 3 tbsp Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp mirin
- 2 tsp sugar
- 2 tsp roasted sesame seeds
- 1 green onion thinly sliced on the bias
Bibimbap
- 8 oz sushi rice
- 1 tsp sesame oil
- 3 tbsp soy sauce
- 2 garlic cloves
- 1 in. fresh ginger peeled, sliced
- 32 oz beef stock
- 4 large eggs
- 2 oz fresh shiitake mushrooms sliced
- 3 oz snow peas
- 6 oz zucchini thinly sliced, bias cut
- 2 oz carrot julienned
- 4 oz napa cabbage in pieces (¼ in.)
-
16
oz prime ribeye steak thinly sliced (¼ in.)
veya 16 oz beef tenderloin thinly sliced (¼ in.) - 4 oz kimchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 589.8 kcal / 2467.5 kJ
- Protein
- 43.3 g
- Yağ
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Lif
- 6 g