Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gochujang Sauce
- 3 tbsp Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp mirin
- 2 tsp sugar
- 2 tsp roasted sesame seeds
- 1 green onion, thinly sliced on the bias
Bibimbap
- 8 oz sushi rice
- 1 tsp sesame oil
- 3 tbsp soy sauce
- 2 garlic cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
- 32 oz beef stock
- 4 large eggs
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 3 oz snow peas
- 6 oz zucchini, thinly sliced, bias cut
- 2 oz carrot, julienned
- 4 oz napa cabbage, in pieces (¼ in.)
-
16
oz prime ribeye steak, thinly sliced (¼ in.)
veya 16 oz beef tenderloin, thinly sliced (¼ in.) - 4 oz kimchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467.5 kJ / 589.8 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Mapo tofu
15min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Korean Beef Bowl
1h
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2h 35min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Chicken Noodle Bowl
35 min