Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz corn starch
- 1 tsp salt
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 ½ oz water
Chicken
- 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 1 ½ tbsp vegetable oil
- 1 tbsp sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and Soup
- 60 oz water
- 2 green onions, thinly sliced, for garnish
- gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 59.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1598 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Express Pho Soup
1 Std. 5 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Chili Oil Noodles
30 Min
Stir-fry Chayote
25min
Pan-Fried Pork Buns
1 Std. 30 Min
Fermented Onions (with Cutter)
72 Std. 30 Min
Steamed Scallion Rolls
3h
Sichuan spaghetti
50min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min