Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g gedroogde zwarte bonen
- water, om te weken
Maïstortilla's
- 200 g bloem
- 200 g maïsbloem
- 15 g zonnebloemolie
- 250 g water
- ½ tl zout
Stoofpot van zwarte bonen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g zonnebloemolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 850 g water, of 1 cm boven bonenniveau
- 200 g paprika's, gemengd, in plakjes
-
1
tl chipotle chilipoeder
veya 1 tl gedroogde pepervlokken - 2 tl knoflookpoeder
- 2 tl gemalen komijn
- 2 tl gemalen koriander
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- gele maïsbloem, om te bestrooien
- 2 tl zonnebloemolie
- 6 eieren
- 1 limoen, in partjes
- 100 g feta kaas, verkruimeld
- ½ bos koriander, grof gehakt
- 1 avocado, in plakjes (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2235.3 kJ / 534.3 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 817.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Haver horchata
Değerlendirme yok
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Değerlendirme yok
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Değerlendirme yok
Gazpacho
1 godz. 15 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Sous-vide octopussalade
Değerlendirme yok
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Bloemkool korma
2h 20min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 godz. 45 min