Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porties
- Kalori
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Karbonhidrat
- 85.5 g
- Yağ
- 155.2 g
- Doymuş Yağ
- 20.7 g
- Lif
- 38.1 g
- Sodyum
- 1541.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Değerlendirme yok
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Değerlendirme yok
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Değerlendirme yok
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Zuivelvrije tzatziki
Değerlendirme yok
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Haver horchata
Değerlendirme yok
Scandinavische brunch
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Değerlendirme yok
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Sojabolognese
40 Min