Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betutu Paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp salt
- 30 g red bird's eye chillies
- 4 cm sand ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tbsp coconut oil
Betutu Chicken
- 1 whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)
- 800 g water
- 40 g toasted peanuts, unsalted (see tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3386 kJ / 809 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 61 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1053 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Beef Rendang
Değerlendirme yok
Lemonade
10min
Watermelon lemonade
10min
Candy Corn
3h 10min
Orange Jellies
1 godz. 10 min
White Grape, Honey and Thyme Sorbet
14h
Orange Sorbet
10min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1h
Egg Tarts
50 min