Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
veya 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 544 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4u. 35min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1u. 40min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Longevity Noodles
40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min