![Korean Beef Sauté Korean Beef Sauté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FECD727A-3B8D-4920-97C5-D314E8CCD08F/Derivates/42fcf956-51f2-4a6d-9ad8-1cfb8f58b543.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
veya 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 544 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Steamed Scallion Rolls
3ч.
Korean Beef Bowl
1h
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Egg Drop Soup
45min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Chicken Adobo
1h 25 min
Pork and Mushroom Wraps
30min