Korean Beef Sauté
TM6 TM5

Korean Beef Sauté

4.7 ( 106 değerlendirme )

Malzemeler

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger peeled, sliced
  • 3 oz Bosc pear peeled, in pieces
    veya 3 oz D'Anjou pear peeled, in pieces
  • 2 oz soy sauce
  • 1 ½ oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 4 oz yellow onion halved, thinly sliced
  • 16 oz prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
  • 1 oz vegetable oil divided
  • sesame seeds to garnish
  • fresh cilantro leaves to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
696 kcal / 2912 kJ
Protein
50 g
Yağ
50 g
Karbonhidrat
13 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
14 g
Sodyum
544 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler