
Cihazlar ve Aksesuarlar
Korean Beef Sauté
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
2 portions
Malzemeler
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
696 kcal /
2912 kJ
Protein
50 g
Yağ
50 g
Karbonhidrat
13 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
14 g
Sodyum
544 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Saucy Sautés
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri