Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
veya 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
veya 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 44.7 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 448.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2u. 50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min