Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bulgur
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Bulgur
Linsen Dal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 3 TL Garam Masala
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 15 g Sesamöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, (siehe Tipp)
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 400 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2015 kJ / 481 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 653 mg
Alternatif tarifler
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35 Min
Palak Paneer mit Reis
45 dk
Indisches Gemüsecurry
50min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1sa 10 dk
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 dk
Korma-Gemüse-Curry
25min
Kichererbsen Masala
45 dk
Chana Masala
45 dk
Linsendal
35 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40min
Belugalinsen-Lasagne
3 godz. 35 min