Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäse, weich (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, klein, abgezupft
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronenrisotto
30 Min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5min
Kirsch-Gazpacho mit Minze
15min
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Kichererbsenflan mit Rucola und Erdbeerdressing
1 Std.
Kürbisrisotto
45min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min