
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pişirmeden 2 gün önce - salamura
- 1 hindi (6.5-8 kg)
- 1150 g su hindiyi kaplamak için ekstra su
- 340 g deniz tuzu iri taneli, iyotsuz
- 280 g esmer şeker
- 230 g bal
- 85 g yenibahar tane
- 60 g sarı hardal tohumu
- 60 g tane karabiber
- 16 adet karanfil
- 8 adet yıldız anason
- 8 adet kuru defne yaprağı
- 15 adet kakule
- 290 g soğan dörde bölünmüş
- 30 - 40 g zencefil, taze kök ince dilimlenmiş
- 3 çubuk tarçın
- 2 portakal dilimlenmiş
Fırınlanmış Hindi
- 230 g tereyağı parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 800 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 tk karabiber
- 170 g havuç parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 280 g soğan sekize bölünmüş
-
280
g kereviz kökü parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya kereviz sapı - 120 g tereyağı yumuşak
Sebzeli Gravy Sos
- 100 g un
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 802 kcal / 3356 kJ
- Protein
- 86 g
- Yağ
- 39 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Sodyum
- 563 mg
Alternatif tarifler
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Papatyalı Limonata
15min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13h
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Nenhuma avaliação
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Chai Tea Latte Tozu
15min
Müsli Smoothie
15min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min