Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1430 g su
- 5 g şeker
- 5 g yaş maya, ufalanmış
- 40 g süt
- 400 g ekmek unu, yüksek proteinli
- 40 g zeytinyağı, hamurların üstüne sürmek için ekstra zeytinyağı
- 10 g tuz
- 1 yk sirke
- 30 g limon suyu
- deniz tuzu, ekmeklerin üzerine serpmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min
Maca Tozlu Çikolata
50 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1h 5min
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min