Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ¼ cucchiaino di aceto di mele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
350
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
veya 350 g di funghi champignon, a fette - ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di spinaci freschi
- 25 g di burro, a pezzi
-
50 - 60
g di Feta, sbriciolata
veya 50 - 60 g di mozzarella, tritata - 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 179.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1sa
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 dk
Stufato di verdure con polenta cremosa
50 dk
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Galette con pere e uva
1h 30min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Torta salata porri e bietole
1h 30min