Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ¼ cucchiaino di aceto di mele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
350
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
veya 350 g di funghi champignon, a fette - ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di spinaci freschi
- 25 g di burro, a pezzi
-
50 - 60
g di Feta, sbriciolata
veya 50 - 60 g di mozzarella, tritata - 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 179.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Torta salata ai funghi
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min