Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ¼ cucchiaino di aceto di mele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
350
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
veya 350 g di funghi champignon, a fette - ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di spinaci freschi
- 25 g di burro, a pezzi
-
50 - 60
g di Feta, sbriciolata
veya 50 - 60 g di mozzarella, tritata - 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 179.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Quiche di spinaci e speck
2h
Rösti di zucchine
1 godz.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1 godz.
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 godz.
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30 min
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Burger vegetali
40 menit
Torta salata ai funghi
1h 30 min
Strudel di verdure
2h
Strudel verza e porri (vegan)
2h