Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole fresche, le foglie
veya 400 g di spinaci freschi in foglia - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 80 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2104.7 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 21.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 885.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Torta pasqualina
2h 5min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Cuculli genovesi ai ceci
1 Std. 30 Min
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Pansoti in salsa di noci
2h
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Panissa
45 Min