Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole fresche, le foglie
veya 400 g di spinaci freschi in foglia - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 80 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2104.7 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 21.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 885.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata russa
1h
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Torta salata porri e bietole
1小时 30 分钟
Indivia belga gratinata
1h 20min
Tortino di cardi alla fiorentina
1小时 30 分钟
Bagna cauda
35 min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Peperoni alla piemontese
55min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2小时
Ravioli sardi (Culurgiones)
2小时 30 分钟
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20 min
Antipasto piemontese
25 Min