Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 681 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Rava payasam (TM6)
50 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Baklava
1h 10min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Gazelle horns
1h
Keftedes (meatballs)
2 Std. 30 Min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Three cheese pides
1h 40min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20 phút
Greek pita breads
1h 15min