Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Canelé and coffee ganache
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dry Marsala wine
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp sea salt
- 100 g thickened cream
- 1 ½ tsp instant granulated coffee
- 10 g unsalted butter
- 90 g white chocolate, broken into pieces
Mascarpone icing
- 100 g cream cheese
- 100 g mascarpone cheese
- 10 g icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1299.2 kJ / 310.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 169.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26ωρ. 10 λεπτ.
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Clam Boil
55min
Ladoo
1h 20 min.
Sable choux with lime ganache
26h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Tempered chocolate
40 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Pasta e fagioli
26h
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min