Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 - 500 g Pilze (z. B. Steinpilze, Pfifferlinge, Champignons), in Stücken
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 EL Paprika de la Vera
- 1 TL Mehl
- 50 - 70 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
- 300 g Milch
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Dill, getrocknet
- 1 EL Tomatenmark
- 15 - 20 g Zitronensaft
- ½ - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Saure Sahne zum Garnieren
- Zitrone, in Spalten, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 350 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1u.
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1u.
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45min
Linsen-Pilz-Suppe
1u.
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Curry-Kartoffel-Suppe
35min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min