Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steckrübenpüree
45 min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2h 45min
Rhabarber-Vinaigrette
30min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48h
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1h 15 min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20 min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 Std.