Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min
Rosmarin-Heidesand
4h
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Apfelrotkohl
1h 10min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 godz.
Johannisbeer-Ketchup
1h 30 min.
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 godz.
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 godz.
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Schmorgurken
30 min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1h 10min