Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackener Fenchel
1h
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Lemon Crinkle Cookies
2h 45min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Haselnuss-Crunch mit Lauchzwiebeln
20 Min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30 min.
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min